Deze zomer gaat Green2live samen met Groene Meent een groene daken actie organiseren. Met een bijdrage van Hoogheemraadschap Rijland is het doel om minimaal 500 m2 groendak erbij te realiseren in Wassenaar.

We informeren, inspireren en ontzorgen de bewoners met deze actie.

 

 

 

 

 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor doe het zelf of aangelegd groendak met € 15/m subsidie.

Groene daken Wassenaar

Deze zomer gaat Green2live samen met Groene Meent een groene daken actie organiseren. Met bijdrage van Hoogheemraadschap Rijnland is ons doel om 500 m2 groendak erbij te realiseren in Wassenaar.

We informeren, inspireren en ontzorgen de bewoners met deze actie.

Opgeven voor de actie kan vanaf 14 Juni tot en met 31 juli 2023. Let op, de subsidie geldt alleen voor de eerste 500m2!


Optie 1:
 Doe-het-zelf Groendak

Levering collectief vanaf juli
Na aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een offerte per mail. Na akkoord plannen we een datum in met meerdere bewoners. Tijdens de levering geven de hoveniers van GroeneDakenWasseaar instructie. Je legt het groene dak zelf aan. Subsidie afwikkeling wordt door ons samen met de Groene Meent verzorgd. Na aanleg stuur je 1 close-up en een overzichtsfoto van het aangelegde groene dak naar ingrid.vogels@green2live.net

Optie 2: Aangelegd Groen Dak door een hovenier

Levering t/m september 2023
Na aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen de offerte per mail. Na akkoord gaan we het groene dak in overleg inplannen. Na aanleg ontvangt u de factuur en betaalt u het hele bedrag. Green2live verzorgt samen met de Groene Meent de afhandeling van de subsidie achteraf.